QUI SOM

Olarte Agrària

s’ha especialitzat en la venda i distribució de productes fitosanitaris. Disposem d’una instal·lació que  compleixen la normativa més actual i estricta en seguretat, i de personal qualificat per dur a terme aquesta tasca.

olart-1

 Colaboració

Tenim com objectiu el col·laborar amb els nostres clients per aconseguir bones collites. El nivell de qualitat cada dia més elevat i les despeses ajustades per assolir una bona rendibilitat de cada plantació.

empresa-01

30 anys

és una empresa fermament consolidades al mercat, que desenvolupa la seva activitat comercial des l’any 1982.

393px-Pears

Servei.

Una de les nostres línies de treball és el servei als nostres clients. Oferim assessorament agronòmic. La implantació de protocols de qualitat és un dels eixos de la nostra feina diària. Proposem les darreres novetats en productes per totes les necessitats del productor i la seva explotació.

logo-03-123x80-trans

El futur

La nostra activitat és cada dia més tecnificada. Creiem que el nostre futur és base amb la formació, investigació i comercialització de nous productes i tècniques de conreu. Les noves línies d’explotació de tipus ecològic, cada dia més valorades i importants aniran assolint una major importància. Nosaltres estudiem cada dia les novetats del sector per oferir-les als nostres clients.

Nectarines_early_morning-300x200

La nostra història

L’inici de la nostra activitat comercial la vàrem tenir al carrer del pont de Balaguer. Dia a dia hem anat guanyant la confiança dels nostres clients. Amb un creixement empresarial equilibrat i amb el necessari relleu generacional hem arribat fins avui.

olarte-pont